Sunday, 26 February 2012

KELUAR BERSAMA KAWAN2 ! happy sangat2 tau . HAHAHAHAH

tak sangka dapat keluar lah . hmm . hahaha . 2012 , ni lah kali pertama aku keluar kl . hehehe . mmg happy gila lah . bnyk sngat kenangan yang best gila kott ! balik dari keje siap2 and tros gerak lah . mula2 rasa cm taknak g je , tpi dok uma bosan and tencion tu lah aku g je lah . hahaha . dapat tenang kan fikirang sikit kan . hmm . tapi an aku tak sangka boleh jumpa dengan fareez ! kalau sekali takpe lah , nie smpai dua kali kott ! hmm . mula2 okayy je , tpi kali kedua rasa cm nak nges je weyh ! sbb dia dgn org yang dia sayang kott ! hmm . tpi nsib lah ade org , aku dapat tahan . kalau tak mmg aku nak melalak lah kat situ . hahaha . pe2 pun aku happy sngat2 . lagi2 keluar dgn budak2 ayng gila , mmg best lah cita dia kan . hahahaha . sayang korang semua lah . muahhh :* .  nnti kalau ade cuti nak keluar lg lah . hahaha . jng sesiapa nak amra okayy . nie hak aku and aku nak mntk korang duit pun kan . hmm . hahaha . baii semua . muahhh :* . ILOVEYOUU <3
gambar tak masuk kan lg lah pulak . hahaha . nnti dah masukakan baru letak kat blogger lah . huhuhuhu

No comments:

Post a Comment