Sunday, 15 January 2012

aku nak kau yang dulu !!

hmm . sayang ? aku nak kau yang dulu aku kenal ! aku taknak kau yang sekarang . kau yang sekarang berbeza sangat2 laa . hmm . aku sdih sangat2 dgn ape yg buat skrg nie . aku tak sangka kau akan berubah smpai cmtu skali . aku sayang kan kau sngat2 sayang . hmm . please laa jng buat aku cmnie k . sayang kau tahu tak ! hari2 aku menangis kerana rindu kan diri kau , tpi kau buat tak tahu je kan . knpe kau buat cmnie eh ? ape salah aku kat kau . setahu aku , aku tak buat ape2 pon kat kau . hmm . aku terlalu rindu kan kau sangat2 , daa 2 minggu kita tak jumpa kan ! hmm . tpi aku tak kaseh sbb aku tahu kau bz . tpi yang aku sakit hatinya ! bila aku call kau tak reti nak angkat . itu laa yg paling aku sakit hati dan sdih kott . walau kita taj jumpa takpe r , tpi aku nak drg suara kau . dapat dgr suara pun jadi lah ! hilang rindu sikit . tpi kau tak hargai aku pon kan . hmm . mmg aku sdih2 lah . kau tak tahu , aku bole jadi separuh gila kott gara2 call kau punya pasal . hmm . semua tu aku tak kesah pon , sbb aku sayang kan kau sayang ! hari2 aku akan ttap call dan mcg kau walaupun aku tahu kau tak akan angkat dan rep mcg aku punya ! aku takkan putus asa punya laa . hmm . ape2 yg jadi aku kena bersabar bnyak2 dan kuatkan semangat . ini semua ujian yg ALLAH berikan . hmm . sayang ? aku hanya nak dari kau ! tlong hargai aku , sayang aku dgn ikhlas , setia , jjur dan yg last sekali tlong laa dgr nasihat aku k . aku nak kau pergi skolah dan belajar bersungguh2 . aku nak kau berjaya . aku buat semua tu untk kau sayangggg !!!!!!

No comments:

Post a Comment