Sunday, 8 January 2012

kenapa daa kenapa ?

kenapa kau perlu panggil aku dan call aku . hmm . aku taknak ingat kan kau lg laa weyh . aku nak lupa kan kau . kau kan daa ade yg punya dan aku pon daa ade yg punya . aku nak kita masing2 happy dgn pasansan sendiri k . hmm . dulu masa mula2 kita break mmg aku ssah nak lupakan kau . sbb aku kalau sayang kau org mmg ssah nak lupakan kan dan dapat terima yg baru . hmm . tpi bila aku fikir2 balik , buat ape aku ingat org cm kau yg tak pernah hargai sayang aku kat kau . sakit hati mmg tak terkata r . tpi aku malas nak fikir sngat r aku buat tak tahu je . hahaha . hmm . yg penting aku bahagia laa . anggap laa kita tak pernah kenal k . hmm . skrg nie aku malas nak fikir2 ag r . aku nak fikir pasal aku dan org yang aku sayng je . yg lain sume aku dah buang jauh2 laa . hahahaha !!

No comments:

Post a Comment