Tuesday, 27 December 2011

AKU RASA BAHAGIA SEKALI ,

skrg nie aku dan dia daa berubah sngat2 laa . huhu . berubah yg lbih baik laa . aku suka sngat2 laa cmnie . aku rasa happy sngat2 . aku tak sdey cm dulu ag r . haha . aku harap aku dan dia akan ttap bersama laa . aku taknak kehilangan dia . aku sayang dia sngat2 . aku perlu kan dia sngat untk diri aku . aku nak dia seorang je . aku taknak orang lain laa . hahaha . hmm . skrg nie dia bz dgn keje . aku tak kesah pon semua tu . sbb aku kena faham dia laa . haha . aku sngop buat ape pon sbb dia low . haha . asalkan dia tak tnggalkan aku . hmm . aku taknak dia tnggalkan aku lg . aku tkot sngat kalau benda tu t'jadi . hmm . mntak2 r semua tu takkan t'jadi . aku taknak benda tu t'jadi . aku tak sngop untk hadapi semua tu ag laa . hahaha . walaupon dia bz , tpi dalam sehari dia msti call aku laa . haha . walau pon tak mcg takpe laaa . asalkan dia call . hmm . huhu . hmm . masa hari isnin tu birthday dia , tpi aku tak dapat nak happy kan dia cmne dia happykan aku masa birthday aku . hmm . aku sdih sngat laa . tpi takpe laa aku dapat jmpa dia 5 minit je pon . haha . aku jmpa depan uma and aku bg hadiah . hahahahaha . baiii semua . nnti jmpa lg k . t.c . muahhhhhhh . .

No comments:

Post a Comment