Sunday, 19 February 2012

BALIK KAMPUNG DAN SELAMAT PEGANTIN BARU

hmm . mula2 aku cam malas gila lah nak balik kampung , tpi bila dah smpai kampung best lah pulak kan . hahaha . mmg best lah sbb lepak dgn semua family . sampai pukul 2 pg pun masih nyanyi2 tau . hahaha . kelakar gila lah . smpai menari2 bagai lah . hmm . tpi aku tak buat semua tu lah . sbb aku malu tau . ahahaha . aku just tgk dan gelak je r . hmm . hanya tu je lah yg aku mampu buat . hahaha . sewel kan aku nie . hmm . asalakn aku happy lah . kat kampung 24 jam bergosip je lah . bukan gosip pasal ape pun . gosip dgn family2 je pun . hahaha . biasa lah tu kalau dah jumpa keluarga lah kate akn . hmm . hahaha . pegantin dia cantik sngat2 tau . muka dia cm anak patung gitu lah . hmm . haha . nak tgk gambar pegantin tak ? nie gambar2 dia .
















cantik , comel dan hemsem kan dorang berdua nie ! sesuai sangat2 lah . hmm . hahahahha . nana harap cik nana dan suami akan kekal ke akhir hayat . AMINNN

No comments:

Post a Comment