Friday, 30 March 2012

Semalam gembira sangat-2

hmm . hahaha . semalam malam mmg best gila lah . boleh jadi gila kau berborak dgn dia tau ! hahahaha . mmg semalam kita org main perli2 antara satu sama lain je , tpi kita org okayy tak ambk hati pun tau . hehehe . aku perli dia sbb dia salah send mcg and dia taip salah . pastu dia perli aku kaww2 punya lahh . boleh pulak dia panggil aku katak . hahaha . kelakar gila lah masa dia cakap tu . mmg dia gelak lama dan ssah nak benti r . hmm . kalau benti pun dia msti gelak jgak lah , sbb dia perli mmg kelakar lah . hahaha . skrr nie dia panggil aku katak dan aku panggil dia paria sbb cakap macam keling gituu ! hmm . hehehe . .
hari nie pulak aku kena nyanyi kan untuk dia , sbb dia nak sangat dgr suara aku nie . hmm . malau lah kott cita dia kan , tpi aku dah janji . apa2 pun aku kena buat lah jgak . aku buat semua nie sbb aku nak happy kan dia tau ! hehehehe . selalau dia buat aku happy dan skrg masa aku pulak lah buat dia happy tau ! hmm . walau pun hanya dalam fhone sahaja ! kalau aku rindu kau msti aku tgk gambar kau kepeng and hari2 msti aku call kau punya lahh . kalau sehari tak drg suara kau mmg tak sah lah bg aku . hehehe . suara kau tu buat aku cair tau , aku suka drn suara kau yang manj agitu ! hehehe . paling aku suka time kau gelak mmg best lah cita di kan . hehehe . okayy lah sampai sini je lah okayy . baii . iloveyoukepeng <3 muahhhhh :* rindu kau sangat2 lah bie ! sayang kat kau lah sayang ! hehehehe :D

No comments:

Post a Comment